الرنجه والفسيخ عاده من عصر اجدادنا الفراعنه اعداد الشيف/مي امين



كل سنه وانتم طيبين
الرنجه والفسيخ عاده من عصر اجدادنا الفراعنه
وفي ظل الوباء المنتشر في جميع انحاء العالم
حاقولكم علي طريقه صحيه لتحضير الرنجه
١/عند شراء الرنجه يجب ان تكون من مصدر
موثوق فيه لضمان جودتها
٢/يفضل ان تكون مغلفه
٣/ذات لون فاتح
٤/ تكون غير طريه
لتحضير الرنجه
١/في وعاء علي النار نوضع فيها ماء
٢/عند الغليان نوضع شرايح الليمون
٣/ونوضع ربع كوب من الخل الابيض
٤/ونضع الرنجه لمده دقيقه في الماء
٥/ارفعها بعد الدقيقه من على النار
ونلاحظ بعد ذلك بان الطبقه الخارجيه للرنجه يتم تقشيرها بكل سهوله والرنجه تخلص من اى ميكروب اوبكتريا ونبدا
بعمل اشهي الاطباق بالرنجه ويجب اضافه الليمون للرنجه بكميه كبيره واكل الخضروات مثل الخيار والخس وبالهنا والشفا
شاركه

عن احمدعبدالكريم

عالم العلم والمعرفة
    تعليقات بلوجر
    تعليقات فيسبوك

0 التعليقات :

إرسال تعليق

disqus

disqus